Eigenaars

Eigenaars

Wist je dat het niet ongewoon is dat productiehuizen € 500, € 1.500 en zelfs € 2.500 per dag neertellen voor de eigendom die je ter beschikking stelt voor opnames?
Movietown beheert al deze decors rechtstreeks met de eigenaar en stelt een tijdelijkse huurovereenkomst voor. Alles wordt gedekt door een aangepaste verzekering en het bedrag van de huurprijs wordt op je rekening gestort nog voor de cameraploegen aankomen.
België heeft zich de laatste jaren naar de top gewerkt van meest begeerde landen op het gebied van opnamelocaties. De groeiende interesse van tal van buitenlandse filmproducenten is dan ook reden tot optimisme voor de sector en is een nieuwe economische kans.
Dit heeft voor een deel te maken met de interessante fiscale voordelen, verbonden aan de tax shelter. Maar ook het ruime aanbod aan talent en de professionele instelling van de diverse actoren uit de Belgische filmsector zorgen ervoor dat buitenlandse productiehuizen België kiezen als locatie voor hun opnames.
Daarom is het spotten van decors (huizen, appartementen, kantoren, gebouwen, ateliers, …) vandaag een voor de hand liggende en essentiële nichemarkt voor de realisatie van deze talrijke producties.
Is het geen leuk idee je eigendom op het grote scherm te zien en op de koop toe een mooi extraatje te verdienen voor een droomvakantie of de renovatie van je huis... Interesse? Of ben je op zoek naar een eenvoudig of juist heel bijzonder decor voor je volgende productie?

Of ben je op zoek naar een eenvoudig of juist heel bijzonder decor voor je volgende productie?

Stuur een berichtje naar action@movietown.be We helpen je graag verder!